Nye krav fra Sundhedsstyrelsen

Nyt, igen, om krav til timefordeling fra Sundhedsstyrelsen

Efter Sundhedsstyrelsen for nyeligt specificerede kravene til fordeling mellem klasseundervsining og e-larning, i relation til zoneterapeutuddannelsen og dermed også fag som anatomi og sygdomslære, har der været en del debat om emnet. Bl.a. anser brancheforeningerne det for uhensigtsmæssigt, at der også i de teoretiske fag skal være tvunget 2/3 klasseundervisning. Derfor har Sundhedsstyrelsen netop tilkendegivet, at man endnu en gang vil tage timefordelingen op til revision, hvilket forhåbentlig giver et nyt udfald som giver en større grad af fleksibilitet til e-learning, til fordel for de teoretiske fag.

Så snart der er nyt om situationen, vil vi naturligvis informere om det, men indtil da vil der ikke blive foretaget nogle ændringer i undervisningen, og de studerende som er i gang, eller netop har afsluttet, kan blot fortsætte som hidtil, indtil andet bliver meldt ud.

Bookmark permalink.

Lukket for kommentarer.

  • NB! Kurser, foredrag, introaftner m.m. der kommer snart:

    Intromøde om Zoneterapeutuddannelsen afholdes hver måned

    Næste holdstart i Zoneterapi er et aften- og daghold august 2023.

    Vil du på 1, 2 eller flere dages kursus i efteråret? Så kig op i kursuskalenderen eller lad dig inspirere af Populære kurser her ovenfor 🙂 

    Gratis iværksættermøde den 2. marts 2023 kl. 16.30-18 - tilmelding nødvendig