Handelsbetingelser

Følgende betingelser er gældende, når du køber en uddannelse eller et kursus hos Den Danske Zoneterapeutskole.

Ved køb af fysiske kurser og uddannelser har du som forbruger altid 14 dages fortrydelsesret. Ønsker du at gøre brug af din fortrydelsesret, skal det ske til følgende:

Mail: ddz@ddz.dk, eller brev til Den Danske Zoneterapeutskole, Tornerosevej 72, 2730 Herlev

Meddelelsen om fortrydelse skal være indsendt inden fristens udløb. Det indbetalte beløb tilbagebetales fratrukket et administrationsgebyr på kr. 100,-

Ved kurser gælder, at fortrydelsesretten bortfalder på dagen, hvor kurset afholdes, uagtet at der ikke måtte være gået 14 dage. Ved uddannelser (zoneterapi og fysiurgisk massør) vil der ske forholdsmæssigt afslag, hvis købet fortrydes inden for 14 dage, men efter opstart af uddannelsen.

Ved uddannelser tilbydes du i tillæg til den almindelige fortrydelsesret at kunne fortryde din deltagelse op til 21 dage før uddannelsen starter. Her returneres eventuelle indbetalinger, som er foretaget udover depositum, samt et administrationsgebyr på kr. 200,-

I forbindelse med eLearning gælder særlige forbrugerrettigheder. Fortrydelsesretten bortfalder i det øjeblik køberen logger på ydelsen og herefter kan der ikke ske fortrydelse. Dette gælder uddannelse i fagene: Anatomi & Fysiologi og Sygdomslære.

Uddannelserne på e-school skal være afsluttet indenfor 3 år fra den dato, der er givet adgang til e-school platformen.

Hvis DDZ aflyser et kursus eller en uddannelse, betales hele kursusprisen inkl. depositum tilbage.

Bemærk at du ved enkelte kurser og alle uddannelser kun betaler depositum ved tilmelding. Vi sender efterfølgende en faktura på restbeløbet.

Eventuelle fejl eller mangler ved ydelser leveret af DDZ, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det er din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til DDZ.

Den Danske Zoneterapeutskole

Tornerosevej 72
2730 Herlev
Mail: ddz@ddz.dk
Cvr. 25861035

Bank:

Jyske Bank
Regnr.: 0895
Kontonr.: 0001078078