Om DDZ

Den Danske Zoneterapeut Skole (DDZ)
– Bygger bro mellem ny og gammel viden

Vi er en 32 år gammel, veletableret skole med speciale i Zoneterapi og henover årene har føjet Massage, Øre- og Akupunktur, udvidet Ernæring, Neuromuskulær Manipulation NMM, Hotstone Massage, Efteruddannelses kurser, Wellness kurser, foredrag, seminarer, workshops og events på uddannelsesprogrammet.

Vi forsøger løbende at tilpasse os samfundets ændrede behov, det gælder respekten for elevens liv og tid samt ny viden om indlæringsmetoder, derfor introducerer vi, hvor det er muligt, dele af vores teori på e-learning.
Anatomi/fysiologi og patologi, et nødvendigt grundlag for en alternativ behandler, lærer du fx. på delvis e-learning. En læge er tilknyttet skolen og underviser opsummerende i fagene.  Læs mere om e-learning eller e-læring her

På skolen stiller vi store krav til os selv, underviserne og ikke mindst eleverne. Undervisningen holder et professionelt og højt fagligt niveau. Dette er en nødvendighed, hvis samfundets krav til en alternativ behandler skal imødekommes. Vi samarbejder med lægevidenskabelige og alternative organisationer i Danmark såvel som på tværs af grænserne. Kun derigennem kan vi og I være på forkant med udviklingen og videnskaben.

Lene Schmidt er daglig leder på skolen, hvor hun, udover at drive skolen, varetager forskellige undervisningsopgaver i Zoneterapi og Neuromuskulær Manipulation mv. Desuden vil det ofte være Lene som du får fat i når du ringer til skolen. Lene er uddannet Zoneterapeut, Kerneterapeut, Ansigtszoneterapeut (Ansigts Refleksterapi), Massør, NMT-Terapeut, Cosmofacial Terapeut, Japansk Lifting, Aku 2000.

Skoleleder Lene Schmidt

Derudover har vi flere højt kvalificerede lærere såsom Læger, Lægestuderende, Tandlæger, Fysioterapeuter, Psykologer, Psykoterapeuter, Kostvejledere, Biopater, Naturopather, Akupunktører, Biologer m.m. tilknyttet uddannelsen. Se vores undervisere her

 

DDZ og Zoneterapien

Den Danske Zoneterapeutskole er interesseret i en positiv kontakt til myndighederne og bestræber sig derfor på, at holde en tæt forbindelse til centrale såvel som lokale instanser.

DDZ arbejder på at få zoneterapeutuddannelsen godkendt, men på den holistiske models principper.

Kun ved at sikre at så mange som muligt kender til zoneterapi og til den eksaminerede Zoneterapeuts uddannelse og arbejde, kan der skabes et trygt og gensidigt forhold mellem klient og Zoneterapeut.

DDZ arbejder med udsendelse af pressemeddelelser og brochurer samt ved foredrag for at skabe så bred og åben en information som muligt.

DDZ udgiver et nyhedsbrev som du kan tilmelde dig her, som har til formål at give en god og alsidig information om faget, jobmuligheder, Erfa møder og kursusvirksomhed. Samtidig virker nyhedsbrevet kontaktskabende for nuværende og tidligere studerende.

DDZ arbejder for at skabe og vedligeholde kontakter til Zoneterapeuter og foreninger i udlandet, ved at deltage aktivt i internationale konferencer og møder.

Lukket for kommentarer.

 • NB! Sidste udkald til kurser:
  Psoas - den dybtliggende årsag!
  Kursus i diagnostik og behandling af psoas-relaterede problemer.
  29. august kl. 17 - 21 Se mere her

  Arvævsbehandling
  Arvæv, som aldrig er blevet behandlet, så det hæmmer normal passage af nerveimpulser, blod, lymfe og overførsel af fysiologiske impulser, kan give gener både på selve stedet og langt derfra.
  Et kursus i arvævsbehandling består af lige dele baggrundsteori og ”hands on”
  31. august og 1. september Se mere her 

  Triggerpunkt akupressur/akupunktur
  Myofasciale triggerpunkter er den mest udbredte årsag til smerter i bevægeapparatet. Så disse kursusdage er for dig, som er uddannet behandler eller som ønsker at lære om – eller blive bedre til – at arbejde med triggerpunkter.
  14. og 15. august Se mere her