DDZ’s nye Facebookside

Ny Facebookside tager kampen op mod fordomme

Hos DDZ uddanner vi en bred vifte af knalddygtige behandlere, men vi vil meget mere end det. Vi vil også sikre os, at alle vores behandlere får lov at arbejde i en verden, som anerkender alternativ behandling for hvad det reelt er, nemlig et positivt alternativ til traditionel lægevidenskab – Og ikke kvaksalveri.

Alt for mange er stadig skeptiske og kritiske over for alternativ behandling, og dem vil vi rigtig gerne imødekomme. Det kræver viden, indsigt, gåpåmod og vedholdenhed at omvende modstandere, men hvis vi sammen kan komme bare et lille skridt af vejen, så er vi kommet langt.

Og det er hér vores nye Facebook-side kommer ind i billedet. Denne side vil vi nemlig dedikere til at udbrede viden om alternativ behandling, til alle! Kun på den måde kan også skeptikere og kritikere med tiden få en mere positiv indstilling til bl.a. zoneterapi, akupunktur, kinesiologi osv.

I praksis betyder det, at vi på vores facebook-side vil arbejde for at skabe de rammer der skal til, for at vise, at alternativ behandling er en dybt seriøs og virkningsfuld behandlingsform, som rigtig mange har fået eller kan få gavn af.

Facebook-siden kommer til at rumme en masse indhold, som I som behandlere eller elever kan bruge i jeres hverdag når I støder på skeptiske blikke og tøvende ord, eller når I ønsker at bryde isen omkring, hvad det rent faktisk er I arbejder med, og hvilken en forskel I gør. For uanset hvordan vi vender og drejer det, så er det trods alt jer, som er det vigtigste element i den alternative verden, det er jer som gør eller kommer til at gøre en forskel i rigtig manges liv.

Den nye facebookside betyder også, at vi fremover ikke længere vil opdatere DDZ-gruppen, men i stedet lægger kræfterne i den nye facebook-side, som giver os mere fleksible muligheder og langt flere adgang til sagens kerne.  Her vil blive delt links til videnskabelige artikler, cases, gamle husråd og hvorfor de virker og naturligvis også lidt til smilebåndet. Og vi vil rigtig gerne have jeres bidrag med!

Vi håber derfor meget, at I alle har lyst til at komme med over på den nye side, og deltage og dele det vi sammen kan få stablet på benene, til fordel for alle.

Så vis omverden hvad I laver, og at I er stolte af det, like siden, del opslag, give skolen en anmeldelse, og tjek ind når I er til undervisning osv. Så kan vi sammen få alternativ behandling endnu mere på dagsordnen!

Ps. I første omgang får DDZ-gruppen på facebook lov til at fortsætte som brugerdrevet, så I kan sagtens være tilknyttet begge steder, særligt indtil den nye side har overtaget alle de funktioner som gruppen hidtil har haft.  Det er nemlig planen, at der med tiden kommer en ”markedsplads” på facebooksiden, så I fortsat kan finde opslag om ledige jobs, kliniklokaler, salg, kursustilbud og andet godt.

Besøg den nye side her: www.facebook.com/ddz.dk