Udtalelser

Kære Lene

Nu hvor jeg har ½-års jubilæum som zoneterapeut, tænkte jeg at det nok var på tide at sende en feedback på zoneterapeutuddannelsen 😉

Da jeg var i gang med at undersøge hvor jeg skulle tage uddannelsen til zoneterapeut som jeg havde besluttet mig for, og jeg mødte op til informationsmødet på skolen i Herlev, blev jeg meget hurtigt overbevist om at man på DDZ ville få en god og solid uddannelse. Der var styr på informationen og skolen var så pæn og ren, og alt så så ordentligt ud (-og sådan noget betyder altså ret meget, synes jeg).

Alt i forbindelse med uddannelsen har emmet af professionalitet. Alene dét at DDZ tilbyder uddannelsen som zoneterapeut med tillægsuddannelsen som fysiurgisk massør og med AFS (anatomi/fysiologi og sygdomslære, red.) for at eleverne kan opnå RAB-godkendelse, vidner om en skole der følger sine studerende helt til dørs som behandlere. Det er professionelt og gør at man véd at den uddannelse man har taget, i den grad gør en kompetent som behandler.

I alle fag, både til fysiurgisk massage, zoneterapi og modulerne i kost og psykologi har underviserne været overordentligt dygtige. Både fagligt og pædagogisk har de udvist stor kompetence. Når man begynder på zoneterapistudiet, er der meget nyt og kompliceret stof der skal forstås og læres; hvis man ikke kender til kinesisk medicin, er det en ordentlig mundfuld og en en helt ny tankegang der skal tilegnes. Jeg synes at DDZ har ansat meget dygtige undervisere, for alle på holdet fik TCM helt ind under huden -selv alle dem med anden sundhedsvidenskabelig uddannelse 🙂 For underviserne må det  være en stor udfordring, for alle studerende kommer med meget forskellige forudsætninger. Mit hovede var ved at eksplodere første gang jeg hørte om de fem elementer og alle de mange hundrede meridianer 😉 Men meget hurtigt og effektivt blev det komplicerede stof gennemgået så vi alle var med,

En anden ting jeg synes er meget gennemtænkt på DDZ er at man betaler uddannelsen – og så skal er der ikke yderligere udgifter. Alt materiale, øveplancher, bøger og lignende er inkluderet i prisen. Den første dag man møder op til undervisningen, ligger der en nydelig stabel med alt man får brug for – der er endda tænkt på et solidt net man kan have sine bøger i! Det har været dejligt at have de nyeste udgaver af bøgerne til AFS og kostmodulet; det er ikke helt billige bøger, og det er godt at de er inkluderet i prisen. Det betyder at hele holdet sidder med alle de nødvendige bøger – og i samme udgave.

Jeg har været SÅ glad for undervisningen på DDZ. Jeg har læst på et weekendhold, og jeg har glædet mig til hver weekend med undervisning. Og om end det er heftigt intenst med tre dages undervisning i træk, har jeg været boblende glad over hvad jeg har lært. Det har været så god stemning til timerne – alle har deltaget, og det har været helt fantastisk at lære 10-12 andre kvinder så godt at kende. Mit liv er i dén grad blevet beriget af de venskaber der blev skabt!

Lene, der er garanteret noget jeg har glemt, og jeg kommer garanteret i tanke om flere ting jeg kunne skrive…Jeg er SÅ glad for min uddannelse som zoneterapeut. Det er en på alle måder brugbar uddannelse (og jeg véd at det er en grundig uddannelse, for jeg har talt med zoneterapeuter fra et par andre skoler, og jeg hører at vi har en solid faglig baggrund).

Med venlig hilsen – og på gensyn til supplerende kurser 🙂

Sanne Lund, oktober 2021

Beriget og tilfreds...

Jeg kan på det varmeste anbefale Zoneterapeut-uddannelsen hos DDZ.
Det er en super god og grundig uddannelse, hvor man virkelig kommer i dybden med håndværket.
Underviserne er meget kompentente, nærværende og forstår at gøre undervisningen interessant.
Undervisningen foregår i en hyggelig atmosfære og fin lokalitet.
Her efter endt uddannelse, føler jeg mig bestemt klædt på, til at udføre zoneterapi i høj klasse.
Jannie Norling, oktober 2017

 

Min varmeste anbefaling

Man kan godt mærke, at der er ‘hjerterum’ på skolen – en god ‘ånd’! Fornemmelsen er helt klart, at du Lene, som leder, brænder for dette her, og det har en god, afsmittende effekt på os elever:-) Min opfattelse er også, at du ta’r tingene afslappet, løser de udfordringer, der kan opstå, som de nu en gang kommer, og i øvrigt er meget fleksibel, hvilket i bund og grund må siges at være et godt argument for at vælge denne skole frem for andre!!!” Winnie Bertore

Rigtig godt tilfreds

Efter kun 3 timers undervisning i dag, har jeg her til aften kunne få min søn til at sove på 10 min ved tryk på solar plexus. Hvorimod en time i gråd inden han falder til ro ?.
Tak for god undervisning ? Nina Pedersen

Hjælp din Baby - Babyterapi

Tak for et godt forløb. Jeg har taget eksamen i både Anatomi og fysiologi og Sygdomslære som e-learning på DDZ.

Hjemmesiden har været nem og overskuelig at finde rundt i. Opgaver, svar og film har været en god støtte til læsningen. Det var også let at få fat i en underviser, når jeg havde spørgsmål om pensum. Jeg har også været glad for at det var muligt at lave eksamen i Jylland, selv om skolen ligger i København.

Venlig hilsen Saara Talonpoika Lippmann

 

Anatomi/fysiologi og sygdomslære

Mød en zoneterapistuderende – interview af Studentum.dk

Sarah Køhnke valgte at studere på Den Danske Zoneterapeutskole, da hun fandt skolen og undervisningen kompetent, professionel og troværdig. I interviewet fortæller hun om sin uddannelse, livet på skolen og giver dig, der drømmer om at blive zoneterapeut et par gode råd med på vejen!

Hvor kommer din interesse for at blive uddannet zoneterapeut fra?

”Jeg har en drøm om at specialisere mig inden for baby-zoneterapi, fordi jeg synes det er interessant, at klienten ikke kan fortælle, hvad der er ’galt’? Der skal jeg som behandler finde problemet gennem håndværket. Og så det jo bare en drøm at få lov til at have små nye fødder mellem hænderne som arbejde”.

Hvorfor valgte du at studere på DDZ?

”Jeg var til intromøder på forskellige skoler og fandt DDZ, hvor Lene var den absolut mest kompetente, professionelle og ikke mindst troværdige underviser! Der var en god stemning og skolen har bare noget professionelt over sig. Dernæst er skolen let at komme til både med bil og bus, og der er parkering lige uden for skolen”.

Hvor langt i uddannelsesforløbet er du?

”Jeg er halvvejs, men venter på at få en plads på et daghold, da det passer bedre ind i mit familieliv med små børn”.

Hvad er det bedste ved zoneterapeutuddannelsen?

”Det bedste er den viden, du tilegner dig, hvor du får ’Aha-oplevelser’ i flæng om, hvordan kroppen fungerer. Jeg synes det er grundlæggende interessant at få ny viden om sig selv og kroppen, og om hvordan vi alle sammen fungerer. Og så er der desuden en rar stemning mellem elever og lærer, hvor du har en fornemmelse af at være en del af noget større”.

Hvordan er det at være studerende på DDZ?

”Der er plads til alle personligheder, så du kan være sær, ordinær, hippie – kom som du er! Men tag ikke fejl – mine fordomme fik et tryk på næsen. Der er nemlig også de top tjekkede business personer, der bare har fundet ud af, at de vil noget andet med livet. Og der er atleten som vil opbygge sin viden om kroppen og de muligheder den giver. Der er sygeplejesker og mange andre.

Jeg føler, at man bliver taget seriøst uanset, hvor du kommer fra og hvad, du har med i bagagen? Jeg oplever også, at folk er meget seriøse omkring deres uddannelse. Der er en interesse og fordybelse, som jeg finder værdifuld. Og når Lene underviser, så er der store ører og STILLE – bortset fra de grin, hun giver. Det er fedt!”.

Hvordan er dit samlede indtryk af skolen og underviserne?

”Jeg synes skolen er professionel og tjekket. Der er orden på undervisningsmateriale, og lokalerne er pæne og rene. Stolene er lækre, der er hyggeligt og en god og rar stemning. Underviserne er unikke, og hvis ikke de var der, så var det jo bare en tjekket skal. Lene har et utrolig stort engagement, der gør, at du føler du bliver støttet gennem uddannelsen. Til tider kan der nemlig godt være indviklet og svært læsestof, men Lene har en god evne til at formidle, så du forstår det!”.

Hvordan er studiemiljøet uden for undervisningen?

”Der er et rigtig godt socialt miljø. Vi kommer fra vidst forskellige steder, og har forskellige kompetencer og baggrunde, men eleverne i mellem har vi jo alle et fælles mål – at bestå! Og det hjælper vi hinanden med. Jeg har aldrig haft en fornemmelse af, at vi er fremtidige konkurrenter, fordi alle har interesse i at hjælpe hinanden. Du kommer generelt til at lære dine medstuderende godt at kende, og der er både grin og tårer. Det er en personlig udvikling og øjenåbner også, så det er virkelig fedt!”.

Har du et godt råd til andre, der drømmer om at studere zoneterapi?

”Det er ikke en uddannelse man bare lige “tager” – det kræver dedikation og indlevelse. Ellers er det helt hul i hovedet. Du skal indstille dig på, at det blandt andet kan være grænseoverskridende, fordi du kommer tæt på ”fremmede”. Men det er jo hele humlen ved zoneterapi, at man tør komme tæt og spørge ind til klienten.

DDZ har virkelig mine varmeste anbefalinger – Lenes skole oser af sjæl, og du føler, at du er i gode hænder fra dag 1”.

Tror du, at man skal være en bestemt type for at studere til og arbejde som zoneterapeut?

”Nej, det er virkelig forskellige typer, som jeg har mødt her. Helt forskellige baggrunde og øvrige uddannelser. Hvis man skal tale typer, så må det være, at vi alle er personligheder som ønsker en ændring i vores liv. Måske er det drømmen om at leve et mere holistisk liv, der driver mange alternative behandlere? Og eftersom Zoneterapi er en af de mest anderkendte i den genre, så kan jeg kun sige: Kast dig ud i det. Uanset hvad, så bliver det en uddannelse, som forandrer”.

Sarah Køhnke

Imødekommende undervisere, glæde og kvalitet er nøgleordene!

Hvorfor valgte du at tage din uddannelse på Den Danske Zoneterapeutskole?
”Det var den skole jeg oplevede mest imødekommenhed fra ved henvendelse, og det var tydeligt, at der var stor rummelighed både på det personlige, økonomiske og det rent studie- og læringsmæssige plan. Der blev givet udtryk for fleksibilitet i forhold til den enkeltes behov og ressourcer (materielle og psykiske). Alt dette har været som der blev givet udtryk for!”.

Hvordan har dit samlede indtryk af skolen og underviserne været?
”Det er et meget fleksibelt uddannelsessted, der ser hvert enkelt individ ud fra et holistisk menneskesyn med utroligt rummelige undervisere.Jeg har følte mig 100 % klar til at arbejde selvstændigt efter endt uddannelse”.

Hvilke ord synes du bedst beskriver Den Danske Zoneterapeutskole?
”Glæde, humor, seriøsitet, alvor, hjerterum, hensyntagen, højt fagligt niveau, fleksibilitet, dygtige undervisere, der brænder for deres fag hver især, lydhørhed, tålmodighed, god kontakt til underviseren både i undervisningen eller i perioder, hvor man som elev kan have behov for mere støtte.Der er stor fleksibilitet i forhold til de elever der læser anatomi/fysiologi og sygdomslære sideløbende. Når den enkelte føler sig klar til at tage eksamen bliver dette sat i værk. Det betyder, at hver enkelt elev kan gennemføre uddannelsen ud fra overskud og anden planlægning i livet”.

Hvordan var studiemiljøet uden for undervisningen? 
”Med grundig supervision i undervisningen og adgang til skolens e-materiale via hjemmesiden (med personligt login) har der været optimale muligheder for at tilegne sig viden og opnå læring ved selvstudie, udover det store fyldestgørende kompendium med hele pensum man får udleveret den første undervisningsgang.Derudover har der været mulighed for kommunikation både pr. telefon og mail med underviseren dagligt.Det har været nødvendigt med private klientbehandlinger for at kunne oparbejde en god behandlingsteknik og viden. Og ligesom alt andet, kan man kun dygtiggøre sig ved at få en masse praktisk erfaring. Dette udover de behandlinger, der udføres i undervisningen. Hvis nogen af eleverne havde problemer med at skaffe øveklienter, så var underviseren altid behjælpelig med dette.Det kræver selvdisciplin at få oparbejdet den nødvendige rutine, og den del af studiet er selvsagt op til hver enkelt elev at leve op til”.

Vil du anbefale skolen til andre, der drømmer om samme uddannelse?
”Jeg har allerede anbefalet skolen til flere, og vil til enhver tid selv vælge Den Danske Zoneterapeutskole til egen videreudvikling. Det er et fantastisk uddannelsessted, hvor man føler sig som en del af en familie”.

Louise KragsskjoldNeuromuskulær terapeut og erhvervsmassør

En skole med mægtig høj faglig kvalitet.

Hvorfor valgte du at tage din uddannelse på Den Danske Zoneterapeutskole?

“Jeg besøgte forskellige skoler, men valgte denne, da jeg rigtig godt kunne lide stemningen og følte virkelig godt tilpas ved mødet med Lene, der er skoleleder”.

Hvordan har dit samlede indtryk af skolen og underviserne været?

“En skole med vægt på høj faglig kvalitet af undervisningen og yderst kompetente undervisere. Undervisningen har været levende, inspirerende, underholdende og meget lærerig”.

Hvordan var studiemiljøet uden for undervisningen?

“Studiemiljøet uden for skolen har fungeret super godt, vi har mødtes i mindre gruppen og det har været virkelig godt, at få vendt pensum med andre”.

Hvordan har din uddannelse på skolen gjort dig klar til dit nuværende/fremtidige job?

“Der har været undervisning i klinikdrift, hvordan vi selv holder os for øje og hele tiden arbejder med at videreudvikle os selv og den klinik, vi gerne vil skabe. Derudover er uddannelsen RAB godkendt, hvilket skaber anderkendelse og større muligheder for at få klienter, da mange sundhedsforsikringer giver tilskud til RAB godkendte behandlere”.

Vil du anbefale skolen til andre, der drømmer om samme uddannelse?

“Det vil jeg helt klart, uden tvivl!!!”

Christina Clemen Zoneterapeut og erhvervsmassør

Zoneterapeutuddannelse:

Fantastisk glæde ved at arbejde som zoneterapeut!
Hvor er det bare givende at arbejde som selvstændig zoneterapeut, at kunne hjælpe så mange – både børn og voksne, og kunne se at de får det bedre. Min kalender er fuldt booket hver dag med klienter der har brug for at få balance i deres krop.
Jeg har haft min klinik siden august 2010 og det første år havde jeg en ca halvfuld kalender, hvilket jeg er rimelig tilfreds med som nystartet behandler. Jeg startede med at lægge ca 40 flyers ud i lokalområdet. Der kom et par stykker og prøvede og derefter har det bare gået fra mund til mund… Og nu skal jeg begynde at sige fra, for ellers har jeg åbent fra morgen til aften, luksusproblem;)
Så noget rigtig må jeg da gøre! Jeg blev godt uddannet som zoneterapeut hos DDZ i 2010. Er meget glad for at have gået på denne annerkendte skole. Utrolig hyggeligt at komme hver dag og møde så mange forskellige mennesker man kan sparre med. Og virkelig givende undervisning hvor man bare gerne vil lære mere og mere.
Jeg kan varmt anbefale DDZ i Herlev, rigtig søde undervisere som kan deres kram!

Rikke SømodHillerød Zoneterapi, www.hillerødzoneterapi.dk

Zoneterapeutuddannelse:

Da jeg begyndte at læse til kinesiolog for 20 år siden, åbnede der sig et overflødighedshorn af muligheder for at arbejde med sundhed. Det blev hurtigt tydeligt for mig at jeg ville blive en evighedsstudent på dette område. Kinesiologien blev efterfulgt af akupunktur, som blev suppleret med massage, manuelle teknikker og zoneterapi.

Da jeg skulle tage zoneterapien, snakkede jeg med et par skoler før jeg traf mit valg. DDZ, opfyldte nogle krav jeg havde i forhold til de ydre rammer – tilbud om dagskole og en 8 måneders plan. De faglige rammer viste sig hurtigt at være i orden. Erfarenhed, kompetence og en afslappet atmosfære, fremmer de studerendes evne til at indtage, optage og udskille i rette mængder, og det blev tydeligt under forløbet ,at selv de elever for hvem den alternative tankegang var ny, hurtigt fik fat om roden i uddannelsen, og nemt tilegnede sig både teori og praksis.

Jeg har haft stor glæde af zoneterapien, som en del af den helhedsbehandling jeg tilbyder, og resultaterne taler for sig selv. Jeg har en travl hverdag med mange klienter – og arbejder dels i min egen klinik, dels i et par firmaer, som tilbyder deres personale forskellige behandlingsformer.

Den stigende efterspørgsel på alternativ behandling, skaber et solidt karrieregrundlag, med flere spændende muligheder for at arbejde tværfagligt på alle niveauer.

Lene udbyder utallige kurser på skolen og har haft evnen til at fastholde elevernes nysgerrighed og motivation til at dygtiggøre sig. Hun er nytænkende, kreativ og fremadrettet i sine visioner, og vil på den måde være et trækplaster for såvel mennesker med professionelle ambitioner for faget som dem med en nysgerrighed og lyst til at vide mere om, hvad det hele egentlig er for noget. Der er plads til alle!

Karina ColdingNaturklinikken

Lukket for kommentarer.

  • NB! Kurser, foredrag, introaftner m.m. der kommer snart:

    Intromøde om Zoneterapeutuddannelsen afholdes hver måned

    Næste holdstart i Zoneterapi er et aften- og daghold august 2023.

    Vil du på 1, 2 eller flere dages kursus i efteråret? Så kig op i kursuskalenderen eller lad dig inspirere af Populære kurser her ovenfor 🙂 

    Gratis iværksættermøde den 2. marts 2023 kl. 16.30-18 - tilmelding nødvendig