Zoneterapeutuddannelsen

Zoneterapeutuddannelsen: 

Jeg har altid været utrolig interesseret i alternativ behandling – men har ikke vidst om det var rollen som klient eller som behandler det egentligt drejede sig om. Desuden famlede jeg lidt i blinde…..hvilken uddannelse skulle jeg vælge? Hvad ville passe til mig? Jeg fik konstateret sclerose i 2007, hvilket betød at jeg ikke kunne fortsætte som hidtil og endelig turde jeg tage beslutningen om at gøre noget andet med mit liv. Efter et informationsmøde hos DDZ i Herlev, var der ikke tvivl i mit sind længere.

Uddannelsen til Zoneterapeut er utrolig dybdegående og man får et godt fundament til at udvikle sig som behandler. Der er jo ikke to af os der er ens og mange zoneterapeuter supplerer med andre terapi-former.

Jeg har været rigtig glad for den almene viden indenfor alternativ behandling, som uddannelsen gav mig. Den kommer hele vejen rundt – og det at være menneske giver pludselig en helt anden mening. Det lyder måske grænsende til det religiøse – og det føltes næsten sådan på et tidspunkt, men nu er det mere en dyb forståelse for hvordan tingene hænger sammen (energi, 5-element, meridianer osv.)

Når man lærer om nye sammenhænge og pludselig kan se en anden mening med de ting der er sket for en selv, så starter der en personlig udvikling der er helt fantastisk.
Lærerne på skolen – specielt Lene Schmidt (skoleleder) – var fantastiske til at støtte op omkring den udvikling og vejlede i hvordan man kom videre. Alle eleverne var jo, på forskellige stadier og tidspunkter, igennem store ændringer i deres liv, så man kommer rigtig tæt på hinanden, jeg har heldigvis stadig kontakt til flere. Vi bruger hinanden som støtte og ’mentorer’ – det er jo altid rart med et netværk.

Jeg har efterfølgende taget kurser i Open Medicine, Neuromuskulær Manipulation og Japansk Lifting som alle er et godt supplement til zoneterapien. Jeg har klinik hjemme – det giver en utrolig dejlig fleksibilitet. Det har taget tid at få det bygget op til det niveau jeg gerne vil have, men det er det hele værd.

Janne Hansen Zoneterapeut
Bookmark permalink.

Lukket for kommentarer.

  • NB! Kurser, foredrag, introaftner m.m. der kommer snart:

    Intromøde om Zoneterapeutuddannelsen afholdes hver måned

    Næste holdstart i Zoneterapi er et aften- og daghold august 2023.

    Vil du på 1, 2 eller flere dages kursus i efteråret? Så kig op i kursuskalenderen eller lad dig inspirere af Populære kurser her ovenfor 🙂 

    Gratis iværksættermøde den 2. marts 2023 kl. 16.30-18 - tilmelding nødvendig