Zoneterapeutuddannelsen:

Zoneterapeutuddannelsen: 

Tilbage på skolebænken. Surt show eller……

Selv valgt ….lige præcis, og ja gu´ fanden var det hårdt. Men også noget af det skønneste, sjoveste og bedste jeg har været igennem. Og kunne man mon være så heldig at komme ud i nogle virksomheder efterfølgende ville det jo være skønt.

2 år tog det. Og det var to år med mest grin, lidt gråd og afsluttende med en ren fest.
2 år med Lene og Torben ved roret, der prøvede at guide hønsegården igennem hele pensum. Og de gjorde det bare så godt. Hele flokken vel igennem uddannelsen.
2 år, en rapport skulle afleveres. Den sidste eksamen var forestående. Puha, den store prøve skulle ståes. Havde jeg nu hørt godt nok efter i timerne. Det skulle vise sig.
Og det skulle ende med at blive en skøn oplevelse. Alle mine nerver faldt til jorden og eksamenen blev gennemført i ro og mag, Bodil Bear var der som censor og Lene som lærer.
OG JA, SÅ KUNNE JEG KALDE MIG ZONETERAPEUT. YES YES YES.
2 år gået. 2 år hvor der blev knyttet nære venskaber, ens egen selvopfattelse blev sat lidt på en prøve. Lene var der altid med råd på rodet. Torben med de skønneste anekdoter, så anatomi/fysiologi og sygdomslære pludselig blev en lille smule sjovere og nemmere at forstå. For ikke at glemme hans allerskønneste ringetone, der lød som, var vi alle på vej en tur ud i rummet?
Og slet ikke at forglemme Lenes til tider meget skingre stemme, der nogen gange skulle tages i brug for, at få hønsegården til at høre efter. For vi var jo trods alt i skole?
Men hvad så?
Nogen tid efter endt uddannelse var jeg så heldig at falde over et opslag på skolens blog.
DK Healthcare søger behandlere til virksomheder. Fantastisk.
Jeg kontaktede firmaet og var ude til en snak om, hvem jeg var og kunne tilbyde, og hvad de kunne tilbyde mig.
Drømmen gik i opfyldelse. I dag er jeg ude 3 dage om ugen for DK Healthcare i forskellige virksomheder. Det er helt fantastisk. En rigtig god måde at være ude som behandler, hvor man kommer rundt til mange forskellige mennesker. DK Healthcare hjælper en med alt det praktiske, det administrative sørger de for, de har en god kontakt til flere virksomheder. Dygtige søde mennesker.
Så i dag er jeg fuldtidsbehandler med 4 virksomheder på skemaet og en dag hjemme til mine egne klinter. Så jo min start drøm gik i opfyldelse, så nej det er ikke surt show.

Mette Pedersen
Bookmark permalink.

Lukket for kommentarer.

  • NB! Kurser, foredrag, introaftner m.m. der kommer snart:

    Intromøde om Zoneterapeutuddannelsen afholdes hver måned

    Næste holdstart i Zoneterapi er et aften- og daghold august 2023.

    Vil du på 1, 2 eller flere dages kursus i efteråret? Så kig op i kursuskalenderen eller lad dig inspirere af Populære kurser her ovenfor 🙂 

    Gratis iværksættermøde den 2. marts 2023 kl. 16.30-18 - tilmelding nødvendig