Zoneterapeutuddannelse:

Zoneterapeutuddannelse:

Da jeg begyndte at læse til kinesiolog for 20 år siden, åbnede der sig et overflødighedshorn af muligheder for at arbejde med sundhed. Det blev hurtigt tydeligt for mig at jeg ville blive en evighedsstudent på dette område. Kinesiologien blev efterfulgt af akupunktur, som blev suppleret med massage, manuelle teknikker og zoneterapi.

Da jeg skulle tage zoneterapien, snakkede jeg med et par skoler før jeg traf mit valg. DDZ, opfyldte nogle krav jeg havde i forhold til de ydre rammer – tilbud om dagskole og en 8 måneders plan. De faglige rammer viste sig hurtigt at være i orden. Erfarenhed, kompetence og en afslappet atmosfære, fremmer de studerendes evne til at indtage, optage og udskille i rette mængder, og det blev tydeligt under forløbet ,at selv de elever for hvem den alternative tankegang var ny, hurtigt fik fat om roden i uddannelsen, og nemt tilegnede sig både teori og praksis.

Jeg har haft stor glæde af zoneterapien, som en del af den helhedsbehandling jeg tilbyder, og resultaterne taler for sig selv. Jeg har en travl hverdag med mange klienter – og arbejder dels i min egen klinik, dels i et par firmaer, som tilbyder deres personale forskellige behandlingsformer.

Den stigende efterspørgsel på alternativ behandling, skaber et solidt karrieregrundlag, med flere spændende muligheder for at arbejde tværfagligt på alle niveauer.

Lene udbyder utallige kurser på skolen og har haft evnen til at fastholde elevernes nysgerrighed og motivation til at dygtiggøre sig. Hun er nytænkende, kreativ og fremadrettet i sine visioner, og vil på den måde være et trækplaster for såvel mennesker med professionelle ambitioner for faget som dem med en nysgerrighed og lyst til at vide mere om, hvad det hele egentlig er for noget. Der er plads til alle!

Karina ColdingNaturklinikken
Bookmark permalink.

Lukket for kommentarer.

 • NB! Sidste udkald til kurser:

  Zoneterapi daghold starter Mandag den 19. oktober 2020 kl. 9:30

  Skadesbehandling og Anatomi onsdag den 28. oktober kl. 16-21:00

  Massør Pas på dig selv Lørdag og søndag 7. og 8. november 2020 kl. 9 til 15:00 hos DDZ

  Kæbeledsproblemer   Tirsdag den 8. december kl. 16.00-21.00 

  Neuromuskulær Terapi Fredag den 11. december 2020 kl 16 – 22, Lørdag og søndag den 12. og 13. december 2020 kl. 10 – 16 samt Mandag den 18. januar 2021 kl. 16-22

  Meridianlære og 5 element Tirsdag og onsdag den 15.16. december 2020 Bemærk! Sidste gang vi holder dette kursus