Neuromuskulær terapi

Neuromuskulær terapi:

Udtalelse i forbindelse med mit ophold på Den Danske Zoneterapeut Skole i maj måned 2013.

Jeg tog min uddannelse til zoneterapeut 2011-2012. Efter endt eksamen i december 2012, skulle jeg så til at etablere egen klinik.
Jeg blev klar over at en klinik der alene tilbyder zoneterapi behandlinger måske var for spinkelt et grundlag for egen forretning.
I mit tilfælde valgte jeg at se efter en “overbygning” til min grunduddannelse. Valget faldt på et tilbud fra Den Danske Zoneterapeutskole, et tilbud der ville sætte mig i stand til også at kunne tilbyde Neuromuskulær terapi.

Jeg modtog enestående god undervisning på skolen i Herlev i maj måned 2013. Kvaliteten af indhold og undervisning på kurset, som varede i alt 35 timer, var over al forventning. Skoleleder Lene Schmidt stod selv for undervisningen. Havde jeg skulle betale det dobbelte var jeg ikke mindre tilfreds. Jeg tog fra skolen i Herlev med fornyet mod på det at drive klinik hjemmefra. Jeg fik med det samme kunder som ønskede behandling, ikke zoneterapi behandling, men Neuromuskulær terapi som jeg just havde lært.
Nu er der gået ca. halvanden måned, og det mål jeg havde sat mig for at ville nå med klinikken, har jeg allerede nået efter 6 uger, fantastisk.

Til dem der kunne tænke sig at lære andet og mere vil jeg sige, tøv ikke et øjeblik med at købe et kursus hos Den Danske Zoneterapiskole. Jeg føler det er det bedste valg jeg længe har truffet.
Jeg ønsker skolen alt det bedste fremover, og glæder mig til at vende tilbage og lære mere.

Rigtig god sommer allesammen.

Eigil V. Johansen, Færøerne
Bookmark permalink.

Lukket for kommentarer.

 • NB! Sidste udkald til kurser:

  Babyzoneterapi for behandlere
  Torsdag den 11. juni 2020  kl. 16 – 22 samt

  Fredag den 12. juni 2020  kl. 9 – 17

  Massør pas på dig selv!
  Lørdag og søndag 8. og 9. august 2020 kl. 9:30 til 16:30.

  Temaaften om Massage - Gratis 🙂
  Søndag den 16. august kl. 17 til 21 med Gunna Højgaard