One Point Reflexology

– lær at behandle alle klientens legemer!
Er for dig, der ønsker at arbejde holistisk og lære genveje til en mere effektiv og dybdehelbredende metode uden at droppe den fantastiske zoneterapi, du i forvejen arbejder med.
Meget egnet for den, der vil skåne sine hænder og skuldre og lære hvordan, man kan arbejde blidt og opnå et godt resultat.

Behandling af de 4 kroppe

Vi arbejder med klientens og dine egne 4 planer:
Fysisk, æterisk, følelses-og tankeplan gennem en veludviklet og afprøvet metode.

Vi arbejder således ikke med alle zoner, men sammensætter en effektiv behandlingsplan ud fra anamnesen (en meget grundig journal).

Der lægges vægt på at bruge meridianlæren effektivt, således at man kan lave ’short cuts’ i behandlingen og koncentrere sig om det vigtigste.

Der arbejdes med de bagvedliggende årsager gennem undervisning i psykens indvirkning på sygdom.

Der undervises også i en let healingmetode, beskyttelse af terapeut, visualiseringsteknik og en kort meditation med fokus på egen motivation og indre styrke.

Herlev, Zoneterapeutskolen d. 10. og 11. november 2018 kl. 10 – 17, Pris 2600 kr.

Tilmelding: ddz@ddz.dk

Tilmeldingen er bindende.

Underviser: Susanne Løfgren, Center for Alternative Sundhedsuddannelser, koordinator for Bachterapeutuddannelsen i Skandinavien, sygeplejerske og leder af Casu skolen for alternative kurser. Susanne underviser med energi og humor og fylder deltagerne med viden og visdom.

Pris  2600 kr. inkl. min e-bog One Point Reflexology (146 A4 sider), som du printer eller har med på I pad til kurset.

RAB 14 point. Bevis uddeles på kurset.

Facebook For alle, der deltager kurset også online, er oprettet en lukket gruppe: One Point Reflexology Casu. Her deler vi erfaringer og spørgsmål.

 

Bookmark permalink.

Lukket for kommentarer.

 • NB! Sidste udkald til kurser:

  Skadesbehandling og udvidet anatomi
  Hvilken muskel udspringer blandt andet fra protuberantia occipitale externa ?
  Og på hvilken knogle er der et punkt der hedder processus xiphoideus ?
  Hvilken bevægelse laver musculus semitendinosus ? Og meget mere.....
  start 12. august. Se mere her

  Babyterapi for behandlere
  Har du brug for at kunne tilbyde dine yngste klienter mere når de dukker op med de gængse problemer som: kolik, spændinger i nakke og ryg, gylpen, dårligt immunforsvar, forstoppelse, sover dårligt, græder meget.
  3. og 4. oktober. Se mere her

  Massør - Pas på dig selv!
  Da vi mest arbejder alene, kan vi nemt glemme hensynet til os selv i en travl dag i klinikken. Kurset skal skærpe din opmærksomhed på, hvordan du bruger din krop i massagearbejdet, og give dig klassiske massagegreb, som på samme tid er yderst effektive og skånsomme for dig selv. Det kan nemlig ikke være meningen, at massører i gennemsnit kun kan holde fysisk til arbejdet i 5 år… Nu kan du få et ”servicetjek” af dine rutiner.
  5. og 6. oktober. Se mere her

  Cupping
  Cupping er den perfekte behandling til at arbejde med bindevæv, muskler og fedtvæv på en skånsom og behagelig måde.
  De er i stand til at revitalisere og igangsætte udrensning og regenerering i et væv som er skadet, overbelastet, bulet, arret eller rynket.
  Det er også muligt at øge muskelkapaciteten og ydeevnen i sportsligt øjemed, at ændre på kropsholdning og bruge dem kosmetisk.
  10. oktober og 7. november. Se mere her