Om DDZ

Den Danske Zoneterapeut Skole (DDZ)
– Bygger bro mellem ny og gammel viden

Vi er en 36 år gammel, veletableret skole med speciale i Zoneterapi og henover årene har føjet Massage, Øre- og Akupunktur, udvidet Ernæring, Neuromuskulær Manipulation NMM, Hotstone Massage, Efteruddannelses kurser, Wellness kurser, foredrag, seminarer, workshops og events på uddannelsesprogrammet.

Vi forsøger løbende at tilpasse os samfundets ændrede behov, det gælder respekten for elevens liv og tid samt ny viden om indlæringsmetoder, derfor introducerer vi, hvor det er muligt, dele af vores teori på e-learning.
Anatomi/fysiologi og patologi, et nødvendigt grundlag for en alternativ behandler, lærer du fx. på delvis e-learning. En læge er tilknyttet skolen og underviser opsummerende i fagene.  Læs mere om e-learning eller e-læring her

På skolen stiller vi store krav til os selv, underviserne og ikke mindst eleverne. Undervisningen holder et professionelt og højt fagligt niveau. Dette er en nødvendighed, hvis samfundets krav til en alternativ behandler skal imødekommes. Vi samarbejder med lægevidenskabelige og alternative organisationer i Danmark såvel som på tværs af grænserne. Kun derigennem kan vi og I være på forkant med udviklingen og videnskaben.

Tina Lykke er daglig leder på skolen og underviser i zoneterapi. Tina er selv uddannet Zoneterapeut og Fysiurgisk massør på skolen i 2014. Derudover er hun uddannet Totum Kropsterapeut og Nervereflexolog. Udover at være daglig leder og underviser på skoen har Tina egen klinik i Herlev.

Derudover har vi flere højt kvalificerede lærere såsom Læger, Lægestuderende, Psykoterapeuter, Kostvejledere, Biopater, Naturopather, Akupunktører, Biologer m.m. tilknyttet uddannelsen. Se vores undervisere her

 

DDZ og Zoneterapien

Den Danske Zoneterapeutskole er interesseret i en positiv kontakt til myndighederne og bestræber sig derfor på, at holde en tæt forbindelse til centrale såvel som lokale instanser.

DDZ arbejder på at få zoneterapeutuddannelsen godkendt, men på den holistiske models principper.

Kun ved at sikre at så mange som muligt kender til zoneterapi og til den eksaminerede Zoneterapeuts uddannelse og arbejde, kan der skabes et trygt og gensidigt forhold mellem klient og Zoneterapeut.

DDZ arbejder med udsendelse af pressemeddelelser og brochurer samt ved foredrag for at skabe så bred og åben en information som muligt.

DDZ udgiver et nyhedsbrev som du kan tilmelde dig her, som har til formål at give en god og alsidig information om faget, jobmuligheder, Erfa møder og kursusvirksomhed. Samtidig virker nyhedsbrevet kontaktskabende for nuværende og tidligere studerende.

DDZ arbejder for at skabe og vedligeholde kontakter til Zoneterapeuter og foreninger i udlandet, ved at deltage aktivt i internationale konferencer og møder.

Lukket for kommentarer.

  • NB! Kurser, foredrag, introaftner m.m. der kommer snart:

    Intromøde om Zoneterapeutuddannelsen afholdes hver måned

    Næste holdstart i Zoneterapi er et aften- og daghold august 2023.

    Vil du på 1, 2 eller flere dages kursus i efteråret? Så kig op i kursuskalenderen eller lad dig inspirere af Populære kurser her ovenfor 🙂 

    Gratis iværksættermøde den 2. marts 2023 kl. 16.30-18 - tilmelding nødvendig