Nyhed! Akupunkturuddannelse 2020

Alt om DDZ’s Akupunkturuddannelse

Kom til Intromøde:

torsdag den 20. maj kl 18 – ca. 19.30  i Hellerup

– tilmelding på ddz@ddz.dk

Kom og hør om uddannelsens forløb, pensum og mine erfaringer med akupunktur gennem 23 år med TCM som energidiagnostisk- og behandlingsredskab,  gennem 29 år som behandler med kinesiologi og zoneterapi tillige. En unik blanding af viden og visdom, håndværk og indføling, som rummer helt utrolige iværksættende kvaliteter i forhold til vores iboende selvhelbredende evner. Også som øjeblikkelig smertelindring og forbedring af mobilitet i muskler og led har akupunkturen indtaget en væsentlig rolle.

Så overvejer du at blive behandler i akupunktur, så er her alt hvad du skal vide om DDZ’s akupunkturuddannelse –  en RAB-godkendt uddannelse fra en professionel skole med 34 års erfaring inden for området. Faglig stolthed, fleksibilitet, små hold og uformel omgangstone.akupunkturuddannelse

Akupunkturuddannelsen 2020 ved Karina Colding

Den klassiske akupunkturs principper sammenholdt med den moderne udgave af især smertelindrende akupunktur. Der undervises i mirror og images.

DDZ og Karina Colding tilbyder en akupunkturuddannelse i en lidt udvidet form. Udover den klassiske del som Karina underviser i, medtager hun smerte- og sportsakupunktur.
Du kan starte direkte på uddannelsen, hvis du allerede har en sundhedsfaglig eller alternativ baggrund, hvor timetallet for anatomi, fysiologi, sygdomslære, psykologi og klinikdrift allerede opfylder kravene fra sundhedsstyrelsen.  Hvis du skal have disse fag – skal du som et minimum have gennemført og bestået anatomi og fysiologi ved kursusstart. Du skal have gennemført og bestået sygdomslære inden for de første 6 mdr. efter akupunkturuddannelsens påbegyndelse.

Prisen for anatomi, fysiologi og sygdomslære er medregnet i uddannelsens pris og skal tages på DDZ Herlev. Alle spørgsmål vedrørende disse fag stiles til ddz@ddz.dk. Hvis du vil vide mere kan du også følge dette link til eschool

Du vil lære akupunktur efter den klassisk kinesiske metode: meridianlæren med  akupunkturpunkter,  øreakupunktur, organuret, de 5 elementer, de 8 principper, qi, blod, mv.

Du vil efter endt uddannelse være i stand til at arbejde selvstændigt, at lave energidiagnoser og aflæse kroppens og følelsernes sprog og du vil kunne arbejde kreativt med alle former for symptomer og syndromer.

Underviser: Karina Colding www.karinacolding.dk

Sted:

Ewaldsbakken 30, 2900 Hellerup.
Bemærk at undervisningen IKKE foregår i Herlev.

Pris: Pris for akupunkturen  72.500 alt inklusiv

Hvis du har anatomi, fysiologi og sygdomslære fra tidligere uddannelse (i alt 300 timer) får du merit for det og nedslag på 11.000,-kr

Merit for klinikdrift/jura 2000,-kr

Tilmelding: direkte til underviser: karina.colding@icloud.com mobil 26282408 eller tilmelding via DDZ til DDZ@DDZ.dk

Tilmelding sker ved indbetaling af depositum kr. 12.500  inden 01.06.20 på konto i Danske Bank 3409 11947972 husk at påføre fulde navn samt kursus – du vil efterfølgende modtage kvittering for beløbet.  Resten af beløbet betales ved kursus start. Der kan laves en afdragsordning over 12 måneder, hvis du betaler restbeløbet på en gang får du 5% rabat.

Uddannelsesforløb: Weekender fra kl 9:30-16:30

Opstart august 2021!! Datoer kommer snart!

De resterende weekender samt eksamen vil blive lagt ud i juli måned 2021

 

Lukket for kommentarer.

 • NB! Sidste udkald til kurser:

  Brush Up for zoneterapeuter 11. og 12. januar

  Psoas kursus 16. januar 2021

  Intromøde om Zoneterapeutuddannelsen, gratis 6. januar kl. 16.30

  Arvævs behandling 17. januar kl. 10-16

  Babyterapi for behandlere 19. og 20. januar