Ny som selvstændig

Gratis tilbud fra DDZ til iværksættere/selvstændige

Er du nystartet som selvstændig behandler, eller overvejer du at blive det? Så har vi tidligere afholdt gratis infomøder om alt relevant ved opstart.
Nu har SKAT og DANA sparet muligheden væk, men vi kan stadig henvise til vores gode “skattemand”, som kender alternative behandleres lidt specielle vilkår, så kontakt skolen, hvis du vil have kontakt info.

 

Vi har hidtil haft en konsulent fra Herlev Kommune til at berige os på det vi har kaldt ”Markedsføring”, men han er nu blevet erstattet af et landsdækkende tiltag, der kaldes “Iværksætterhuset” i Region Hovedstaden. Erstatningen er meget mere givende for jer, da I nu kan få skræddersyet hjælp til jeres opstart som selvstændige. Se herunder hvad konsulenten for RH, Helle Rindal skriver og benyt jer endelig af dette enestående tilbud om startupmøder- og caféer. Se også Helles tilbud om individuel sparring, 1:1 sparring. Klik på links´ne og se hvor det geografisk og tidsmæssigt kan betale sig for jer.

Helle Rindal skriver:

Det er os/Iværksætterhuset der nu varetager opgaven for bla. Herlev kommune. Vi har rigtig mange tiltag og tilbud for Iværksættere i de kommuner der hører ind under vores ”hus”, og der er startupmøder i både dag og aftentimerne, der er startupcafeer hvor der gives gratis rådgivning af eksperter, samt kursus hvor man kan komme i dybden med sin forretningsplaner.

Du kan finde vores mange startupmøder på dette link, hvor I er mere end velkomne til at deltage når det passer ind i jeres aktiviteter. http://ivsh.dk/startupmoeder

Yderligere kan jeg varmt anbefale dine elever at søge inspiration og information i mange af de andre gratis workshop der findes i HIP, både om markedsføring, bogføring, web/sociale medier, finansiering, opsøgende salg etc. hvor hver enkelt kan dykke ned i præcis de emner de finder relevante for deres forretning.

http://hiph.dk/workshops#.VMFUD03wtMs

Jeg håber dine elever vil gøre brug af de mange og spændende tilbud der i forvejen findes til iværksættere og de er også velkommen til at booke individuel sparring hos mig. Jeg er hver torsdag mellem 9-12.30 på Herlev Rådhus (efter aftale) og her kan de få sparring på deres udfordringer.

Jeg vil se frem til at møde dine elever til vores arrangementer –

Venlig hilsen

Helle Rindal
Startupkonsulent

Væksthus Hovedstadsregionen
Fruebjergvej 3
2100 København Ø

Hovednr.: 3131 4848
Mobil: 30108106
hri@vhhr.dk
www.vhhr.dk 

 

 

Lukket for kommentarer.

 • NB! Sidste udkald til kurser:

   

  Ødembehandling

  Hævelser (ødemer), der bliver tilbage efter operationer, forstuvninger og andre forbigående problemer, eller som opstår omkring arvæv, kan reduceres med manuel behandling.

  På dette 2-dages kursus lærer du at vurdere tilstanden og stimulere lymfesystemet med fasciebehandling og lymfedrænage.
  Hovedparten af kurset består i arbejdet ved briksen.

  RAB godkendt kursus

  Tid og Sted
  2. og 3. november 2019 kl. 9.30 - 16.30

   

  Cupping
  Cupping er den perfekte behandling til at arbejde med bindevæv, muskler og fedtvæv på en skånsom og behagelig måde.
  De er i stand til at revitalisere og igangsætte udrensning og regenerering i et væv som er skadet, overbelastet, bulet, arret eller rynket.
  Det er også muligt at øge muskelkapaciteten og ydeevnen i sportsligt øjemed, at ændre på kropsholdning og bruge dem kosmetisk.
  10. oktober og 7. november. Se mere her