Kursus om zoneterapi og cancer

Efteruddannelse for zoneterapeuter den 25. og 26. september 2015. (OBS – Dato ændret!)

DDZ lægger hus til et kursus alle zoneterapeuter med stor fordel kan deltage i, arrangeret af Leila Eriksen. Et kursus hvor du lærer gode og velgennemprøvede teknikker og beriges med viden og erfaring, som kan bruges til alle dine klienter og patienter. Uanset helbredsproblemer & alder. Børn som voksne.

Underviseren er Bibiana Carrasco Domínguez, børnekirurg og zoneterapeut, som har bred undervisningserfaring og kendt fra en lang række konferencer og symposier. Du kan læse mere om Bibiana nederst i artiklen.

Det er derfor med glæde at vi kan meddele, at Bibiana Carrasco underviser i Danmark på DDZ den 26. og 27.september 2015.

Formål med kurset

 • At, vi erhverver os nye virksomme teknikker, som supplerende behandling til klienter og cancer patienter
 • At, vi får mere viden om en række sygdomme og behandlingsmuligheder på sygehusene
 • At, vi drøfter virkning og bivirkninger af forskellige behandlinger, fysiske som følelsesmæssige
 • At, du tilegner dig ny viden og nye teknikker, som du med fordel kan benytte til alle dine klienter, børn og voksne
 • At, du får indsigt i/forståelse for cancerpatienter, andre patienter og de pårørendes udfordringer
 • At, du får kontakt til og med zoneterapeuter i et spændende landsdækkende kollegialt netværk

Teori

 • Hvad er kræft – sygdomme i almindelighed?
 • Medicinske behandlinger – kemoterapi, kirurgi, strålebehandling, rehabilitering, komplikationer
 • Ændringer hos patienterne og i familien – fysisk, følelsesmæssig, socialt, økonomisk
 • Hvad kan zoneterapeuter gøre/ikke gøre? – Hvordan gebærde sig i det kliniske forløb?

Praktik

 • Indledende og efterfølgende behandling
 • Spændte zoneterapi/refleks punkter
 • Lymfe drænage, bækken punkter, stimulering og afspænding
 • Øvelser ved øget sensibilitet og følsomhed
 • Øvelser for dig – som behandler

Tilmelding & Praktisk Information

Kurset: Velafbalanceret vekselvirkning mellem teori og praksis – lille intensivt hold – først til mølle princippet

Tidspunkt: Weekenden den 26. & 27. september 2015, kl. 9-17. RAB godkendt kursus med 16 point Kursuspris: KR 3.300. Indbetales på Reg. nr. 2417 – konto nr. 6888 140 393. Se også www.carecam.dk Materiale: Omfattende kompendie på dansk, som udleveres første kursusdag. Certifikat for deltagelse

Forplejning: Der er fuld forplejning og mulighed for overnatning på skolen

Kursussted: Den Danske Zoneterapeutskole, Tornerosevej 72, 2730 Herlev ( 15 km fra Københavns lufthavn og Hovedbanegård) Sprog: Der er professionel tolk på kurset – al information oversættes fra spansk/engelsk til dansk – efter ønske/behov

Yderligere oplysning: Ring/sms (+45) 26 18 95 90, eller send en mail til kklmn@eriksen.mail.dk

Mere om Bibiana Carrasco Domínguez:

Bibiana Carrasco Domínguez er født i Barcelona i 1956 og er uddannet både læge og zoneterapeut.

Bibiana Carrasco Domínguez er børnekirurg og zoneterapeut på Børnehospitalet Sant Joan de Deu i Barcelona. Hun arbejder to dage om ugen som børnekirurg på Mataro Hospital og resterende dage, som zoneterapeut, på Sant Joan de Deu børnehospital i Barcelona.  I Spanien er Bibiana en pioner indenfor zoneterapeutisk behandling af cancerbørn og deres familier.

Hun blev uddannet som Zoneterapeut i 2001 og har siden 2004 arbejdet i Sant Joan de Deu Hospital, Barcelona, som zoneterapeut, hvor hun giver zoneterapi til de indlagte børn, og er tilknyttet den spanske forening for cancerramte børn, AFANOC.

Bibiana har undervist i zoneterapi på spanske sygeplejeskoler og har deltaget i, og været taler, på en række nationale og internationale konferencer og symposier, vedr. cancerbørn og zoneterapi.

Gennem en årrække har hun også undervist sygeplejepersonale i zoneterapi og kører nu målrettede efteruddannelseskurser for zoneterapeuter, vedrørende behandling af cancerpatienter.

Bibiana har været med til arrangementer her i Danmark, hvor familier til cancerramte børn deltager, og var i 2013 i Danmark, hele to gange, for at undervise danske zoneterapeuter. Indtil nu har Bibiana undervist og efteruddannet 34 danske zoneterapeuter. Disse zoneterapeuter er nu på en liste over et landsækkende netværk af professionelle zoneterapeuter, der interesserer sig fagligt, socialt og menneskeligt for den udforing diagnosen cancer og andre helbredsproblemer medfører, for den sygdomsramte og for de pårørende.

Bookmark permalink.

Lukket for kommentarer.

 • NB! Kurser, foredrag, introaftner m.m. der kommer snart:

  Intromøde om Zoneterapeutuddannelsen afholdes hver måned

  Vi har stadig pladser på både dag- og aftenhold zoneterapi med start august 2022 - ring 51 23 77 23 og hør mere.... Næste holdstart er weekendhold januar 2023.

  Mange af vores kurser starter i september, kig op i kursuskalenderen eller lad dig inspirere af den kronologiske perlerække af kurser her ovenfor 🙂