Handelsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra DDZ. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og DDZ.

Handelsbetingelser ved køb af kurser og uddannelser

Se i kursusbeskrivelsen hvad du skal betale ved tilmeldingen (tilmeldingsgebyr/kursuspris) samt betingelser ved evt. restbetaling. Husk tydeligt navn og kursusnavn ved indbetaling af beløbet på:

Jyske Bank, reg.nr. 0895 kontonr. 0001078078

Vi sender bekræftelse og evt. bøger/materiale (kun til anatomi/fysiologi/sygdomslære og Meridianlære), når vi har modtaget din betaling.

Afbud/framelding

Ved framelding til kursus mindre end 2 måneder før kursusstart tilbagebetales det indbetalte beløb, dog ikke depositum.
Ved framelding af kurset mindre end 1 måned før mistes hele det indbetalte beløb.
Ved framelding før ovennævnte perioder og hvis du ønsker pengene retur, fratrækkes kr. 200 i administrations gebyr.

Aflyser skolen et kursus eller en uddannelse, får du hele det indbetalte beløb returneret, hvis det ønskes eller du kan lade den fulde kursuspris blive stående hos DDZ til betaling til et senere kursus.

Fortrydelsesret ved Zoneterapeut Uddannelse

Ved indgåelse af aftale om Uddannelse, indhold og betalingsmåde – kontant eller afdragsordning, udfærdiges en kontrakt. Ved underskrevet kontrakt, forpligter du dig til at betale hele uddannelsen, også selvom du, af forskellige årsager, vælger at afbryde
Fra denne kontrakts indgåelse ydes der 14 dages fortrydelsesret.

Reklamation

Eventuelle fejl eller mangler ved ydelser leveret af DDZ, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til DDZ.

Returret ved e-learningsprodukter

Kurserne Anatomi/fysiologi og Sygdomslære på e-learning er et digitalt produkt, hvorfor der ingen returret er, men du har naturligvis de lovbefalede to års reklamationsret.
Du har før påbegyndelsen af e-learningsmodulerne mulighed for at se alle modulernes fagbeskrivelser på www.ddz.dk og du kan ligeledes få adgang til ”Et lille eksempel”. E-learningskurserne er personlige og kan ikke overdrages til andre.

Levering af bøger / materiale fra DDZ anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med GLS. Leverings tid er typisk mellem 3-5 dage.

Ved dokumenteret sygdom får du altid kursusprisen minus depositum tilbagebetalt, eller du kan

vælge at lade den fulde kursuspris blive stående hos DDZ til betaling for et senere kursus.

Alle afbud skal meddeles på mail eller telefonisk i kontorets åbningstid.

Lukket for kommentarer.

  • NB! Kurser, foredrag, introaftner m.m. der kommer snart:

    Intromøde om Zoneterapeutuddannelsen afholdes hver måned

    Næste holdstart i Zoneterapi er et aften- og daghold august 2023.

    Vil du på 1, 2 eller flere dages kursus i efteråret? Så kig op i kursuskalenderen eller lad dig inspirere af Populære kurser her ovenfor 🙂 

    Gratis iværksættermøde den 2. marts 2023 kl. 16.30-18 - tilmelding nødvendig