Fysiurgisk Massør Uddannelse

Lær en professionel fysiurgisk massage og bliv Massør på dette intensive massagekursus. 80 timer – små hold, max 8 kursister.
Ønsker du at blive momsfritaget og/eller RAB godkendt Massør, kan du frit vælge mellem vores Massør Moduler (der kræves i alt 250 samlede timer) samt suppleringsfag (anatomi/fysiologi, sygdomslære, psykologi og Kost, ring og hør nærmere).
Denne Fysiurgisk Massør uddannelse får du gratis med i vores Zoneterapeut uddannelse.

Fysiurgisk Massør: Se fremtidige hold længere nede på siden!!

Fysiurgisk dybde massage, sportsmassage og andre massageterapeutiske metoder såsom Triggerpunkter og Akupressur punkter indgår bl.a. i uddannelsen. Hvis du efterfølgende ønsker at blive zoneterapeut, vil prisen for Massøruddannelsen Basis blive fratrukket i uddannelsens pris.

Antallet af personer, der benytter massage, er fordoblet de seneste 10 år og kurven er for hastigt opadgående. Vi ved også at størstedelen af de klienter der opsøger behandlere af en hver art, lider af ét eller flere problemer i bevægeapparatet. Massage er derfor efterhånden blevet hverdags luksus for rigtig mange mennesker og flere og flere virksomheder efterspørger massage til deres ansatte. Vi oplever et marked, som pt. ikke er mættet, hvor der direkte mangler massører. Skolen får jævnligt forespørgsler fra klinikker, virksomheder og sportsklubber, som ønsker færdiguddannede massører.

Derfor har vi med vores store erfaring inden for sundheds uddannelser sammensat et forløb, hvor den store tidssluger er håndværket Massage. Du vil derfor ikke i stor udstrækning, sidde i traditionel forstand og modtage teoretisk undervisning. Dette tilgodeser specielt dem som i forvejen har kendskab til anatomi og fysiologi. Til gengæld kan vi til dem, som ikke har kendskab til disse fag og som vil arbejde professionelt med faget, tilbyde undervisning i fagene før, under eller efter endt uddannelse som delvis e-learning på vores egen www.eschool.dk, hvor vi har en stud. læge tilknyttet som underviser.

Du vil lære nogle helt basale og effektive grundgreb, som i årevis har bevist deres effektivitet. Du lærer en fuld kropsmassage, populært kaldet en fysiurgisk massage, suppleret med andre teknikker og greb, således at du frit kan vælge “værktøj” alt efter det enkelte menneskes behov. Du lærer at se ”det hele menneske”. Du undervises bl.a. i sportsskader, erhvervsrelaterede skader og du vil efter endt uddannelse kunne behandle såvel sportsfolk, klienter samt ansatte på en virksomhed.

Vi sikrer os at du udfører din behandling med korrekte arbejdsstillinger og vi har stor fokus på den enkelte behandler.

Den praktiske del indeholder en fysiurgisk massage, sportsmassage,Triggerpunkter, Akupressur punkter,  massage af børn og ældre mennesker, kropsholdning og korrektion, arbejdsstillinger,  sportsskader, erhvervsrelaterede skader, strækøvelser, indretning af klinik, klientreaktioner under en massage, valg af massagebriks/olie/hjælpemidler, journalføring/spørgeteknik, markedsføring, etik egen/klient, påklædning egen/klient.

Den teoretiske del af uddannelsen indeholder gennemgang af kroppens store muskler, gennemgang af muskelproblemer og erhvervsrelaterede skader samt øvelser til dine fremtidige klienter så de kan forebygge skader.

Du må forvente en del hjemmearbejde (behandling), da kurset er meget koncentreret, og vi har tilrettelagt intervallerne mellem weekenderne således at du kan nå at øve dig på så mange klienter hjemme som muligt, så du kan blive “rettet til” af underviseren, mens du går på skolen.

Uddannelsen kræver ingen forudgående uddannelse eller erfaring og kan med stor fordel supplere andre uddannelser.

Alle fag der kræves til momsfritagelse eller RAB registrering, så som Anatomi/fysiologi og Sygdomslære, psykologi og Kost kan erhverves her på skolen på delvis e-learning. Ring til os for at høre nærmere.

Der undervises følgende tider – BEMÆRK at der er tre muligheder; et dag-, aften- og et weekendhold:

 

Aftenhold (15 hverdagsaftener): Bemærk nye datoer
28. februar 2019 og
7., 14., 21., 28. marts 2019 og
11. 25. april 2019 2018 og
2., 9., 15., 23., 30. maj 2019 og
5., 12., 20. juni 2019
Undervisningstider er: alle aftener fra kl. 16-22

ELLER

Weekendhold (4 weekends, 80 timer):
1. weekend: 11.12. og 13. januar 2019 og
2. weekend:  8.9. og 10. februar og
3. weekend: 15.16. og 17. marts og
4. weekend: 12.13. og 14. april
Undervisningstider er: Fredage kl. 16-22, lørdage kl. 9-16 og søndage kl. 9-16.

ELLER

Daghold (12 hverdage):
20. og 27. februar 2019 og
6.,13. 20. og 27. marts og
3., 10. og 24. april og
1., 8. og 15. maj
Undervisningstider er onsdage fra kl. 9 – 16

ELLER

Aftenhold (15 hverdagsaftener):
21.,28. august 2019 og
4.,11.,25. september 2019 og
3.,9.,30. oktober 2019 og
6.,13.,20.,27. november 2019 og
4.,11.18. december 2019

ELLER

Weekendhold (4 weekends, 80 timer):
1. weekend: 23.-25. august 2019 og
2. weekend: 20.-22. september 2019 og
3. weekend: 11.-13. oktober 2019 (start af efterårsferie!) og
4. weekend: 8.-10. november 2019

Økonomi: Prisen for Massør Basis, er kr. 12.500,- inkl. materialer og diplom, som betales med kr. 2.000,- i tilmeldingsgebyr på Lån & Spar, reg.nr. 0400 kontonr: 4023629173, husk at skrive NAVN og “Massør januar 19W” eller “Massør februar 19D” osv. på indbetalingen. Restbeløbet bedes indbetalt med kr. 3.500,- pr. måned i 3 måneder fra kursusstart (Det fulde beløb skal være færdigbetalt inden sidste undervisningsdag)

Tilmelding her

Uddannelsens pris fratrækkes i Zoneterapeut uddannelsen, hvis du ønsker at tage denne uddannelse på et senere tidspunkt!

Ved kontant betaling af hele uddannelsen ved uddannelsens start, gives 5 % i rabat til privatpersoner. Tilmeldingsgebyr tilbagebetales ikke såfremt du ikke påbegynder uddannelsen, men kan evt. overføres til næste holdstart. Der skal min. være 6 tilmeldt for at holdet starter og der er max. plads til 8 deltagere.
Ønsker du at sammensætte din egen fulde Massøruddannelse (250 timer, inkl. dine 80 timer i Massør Basis) af Massage relaterede kurser fra DDZ, fratrækkes samlet 10% af disse kurser.

Underviser: Susan Koudal, uddannet og udøvende Sportsskadeterapeut, Fysiurgisk massør,  Ernæringsterapeut, Triggerpunktterapeut og NMM-sportszoneterapeut.

Elevudtalelser: 

Simon Julius Jørgensen:
Susan er en helt vildt dygtig, kompetent og fuldkommen behagelig lærerinde. Det var et spændende og interessant kursus med en god blanding af forskellige teknikker og teori. Jeg synes dog at man er lidt flad den sidste time om fredagen og ville hellere møde en time tidligere men jeg ved godt at det kan gøre det svært for andre at nå det, så jeg lever med det. Alt i alt et helt igennem godt kursus.
Bente Larsen:
Og jeg vil gerne benytte lejligheden til at rose undervisningen i høje toner: top professionel og alligevel afslappet, dejlig stemning. Måske lidt kedeligt med al den ros, men jeg har faktisk ikke en finger at sætte på kurset – og da slet ikke underviseren 🙂
Kh. Bente
nyslået fysiurgisk massør
Pia Andersen:
Jeg har været meget tilfreds med Susans undervisning og føler mig godt klædt på til at skulle servicere kommende klienter.
Susan er er en positiv og venlig lærer, og hendes gode humør har stor betydning for den gode stemning på hendes hold. Og så er hun strukturet i sin undervisning, hvilket er et stort plus, for ikke at nævne hendes omsorg og imødekommenhed for både holdet og den enkelte elev.
Jeg ved ikke, om det kunne være en mulighed at forlænge kurset og så få muskellæren med. Vi har på holdet også talt om, at det kunne være en god ide, hvis vi også kunne instruere vores klienter om øvelser, der kunne afhjælpe diverse problematikker yderligere.
Det var alt for nu, men mon ikke jeg vender tilbage til yderligere kurser – det er jeg faktisk sikker på, jeg gør.
Mh Pia Andersen

Lukket for kommentarer.