Om e-kurser

E-learningskurser

Vi har pt. følgende udvalg af fag der udbydes helt eller delvist som e-learning.
Klik på et fag her under for at få en nærmere beskrivelse, eller tilmeld dig her

Zoneterapeutuddannelsen (en del af repetitionen findes på e-school)

Anatomi/fysiologi

Sygdomslære/Patologi

Psykologi (blended undervisning med opgaver på eSchool og klasseundervisning)

Efter tilmelding/køb modtager du en introduktionsmail til vores e-learningskoncept, samt login til dit pensum, hvorfra du følger en udførlig studievejledning som guider dig gennem fagene ved at læse og løse opgaver i de forskellige emner.

Eksamen og kursusbeviser

Alle opgaver, prøver og eksamensmateriale er udarbejdet i samarbejde med 11 andre skolers faglærere i DK gennem 20 år, hvilket gør at niveauet er højt og alt er nøje gennemarbejdet og afprøvet.

Ved alle fag udstedes der kursusbevis. I fagene Anatomi/fysiologi og Sygdomslære har du mulighed for at aflægge fysisk eksamen samt prøveeksamen, hvilket er et krav fra SKAT til momsfritagelse samt til RAB godkendelse. Der udstedes eksamensbevis ved bestået eksamen.

RAB godkendelse og momsfritagelse

Ovenstående kurser indeholder den obligatoriske viden, indhold og timeantal, som kræves i relation til momsfritagelse og RAB-ordningen (den offentlige Registrering af Alternative Behandlere) og kan således anbefales til alle, som ønsker en alternativ sundhedsuddannelse, som indgangsvinkel til en etableret uddannelse, hvor dit job kræver du har denne viden eller hvis du blot interesserer dig for emnerne.

Fagene og undervisnings formen på DDZ og eSchool berettiger til momsfritagelse – dvs du ikke skal tillægge dine behandlinger moms. Se SKATs krav her

Sundhedsstyrelsens bekendtgørelse om RAB kan du se her

Timefordeling:

Fordelingen mellem e-learning og klasseundervisning følger Sundhedsstyrrelsens retningslinjer, men gennem vores mere end 28 års erfaring har vi opbygget en vidensbank, hvor relevant undervisningsmateriale således er tilgængeligt på vores e-school for alle e-learningsfag, uafhængig af timetal.

Betingelser:

Kurserne er efter køb personlige og kan ikke overdrages til andre.

Der ydes ikke fortrydelsesret på digitale varer efter produktet er taget i brug/login foretaget. Indtil da gælder de almindelige salgs- og leveringsbetingelser.

 

Lukket for kommentarer.

 • NB! Sidste udkald til kurser:

   

  Ødembehandling

  Hævelser (ødemer), der bliver tilbage efter operationer, forstuvninger og andre forbigående problemer, eller som opstår omkring arvæv, kan reduceres med manuel behandling.

  På dette 2-dages kursus lærer du at vurdere tilstanden og stimulere lymfesystemet med fasciebehandling og lymfedrænage.
  Hovedparten af kurset består i arbejdet ved briksen.

  RAB godkendt kursus

  Tid og Sted
  2. og 3. november 2019 kl. 9.30 - 16.30

   

  Cupping
  Cupping er den perfekte behandling til at arbejde med bindevæv, muskler og fedtvæv på en skånsom og behagelig måde.
  De er i stand til at revitalisere og igangsætte udrensning og regenerering i et væv som er skadet, overbelastet, bulet, arret eller rynket.
  Det er også muligt at øge muskelkapaciteten og ydeevnen i sportsligt øjemed, at ændre på kropsholdning og bruge dem kosmetisk.
  10. oktober og 7. november. Se mere her