DDZ opgraderer

DDZ opgraderer: Ny underviser, nye ekstern konsulent og nye stole!

Skolen er glad og stolt over at kunne byde velkommen til underviser Karina Colding på kurserne Øreakupunktur inkl. NADA pkt.´er, Meridianlære og 5 – element samt Funktionel Akupunktur. Karina underviser i forvejen på Kinesiologi 1 – 4, Mindfullness og Homøopati Basis. Karina, der er Zoneterapeut, Akupunktør og Kinesiolog har 22 års erfaring med behandling og undervisning med fokus på personlig udvikling, naturmedicin og kost og er derfor en stærk ressource at have på skolen.

Skolen har pr. 1. Juli 2014 indgået et samarbejde med en ekstern konsulent, som fremover er fast tilknyttet skolen, og således varetager opgaver inden for web, marketing og PR. Vi håber I vil tage godt i mod Ann-Mai Hansen fra Octopus Branding (link)

 

Og så har vi sandelig også fået nye stole til skolen,  20 stk. ergonomiske designerstole fra Unique Webshop. Værs’go’ at slå måsen i sædet!

Bookmark permalink.

Lukket for kommentarer.

  • NB! Kurser, foredrag, introaftner m.m. der kommer snart:

    Intromøde om Zoneterapeutuddannelsen afholdes hver måned

    Næste holdstart i Zoneterapi er weekendhold januar 2023.

    Vil du på 1, 2 eller flere dages kursus i efteråret? Så kig op i kursuskalenderen eller lad dig inspirere af Populære kurser her ovenfor 🙂 

    Gratis iværksættermøde den 2. marts 2023 kl. 16.30-18 - tilmelding nødvendig