Beriget og tilfreds……

Kære Lene

Nu hvor jeg har ½-års jubilæum som zoneterapeut, tænkte jeg at det nok var på tide at sende en feedback på zoneterapeutuddannelsen 😉

Da jeg var i gang med at undersøge hvor jeg skulle tage uddannelsen til zoneterapeut som jeg havde besluttet mig for, og jeg mødte op til informationsmødet på skolen i Herlev, blev jeg meget hurtigt overbevist om at man på DDZ ville få en god og solid uddannelse. Der var styr på informationen og skolen var så pæn og ren, og alt så så ordentligt ud (-og sådan noget betyder altså ret meget, synes jeg).

Alt i forbindelse med uddannelsen har emmet af professionalitet. Alene dét at DDZ tilbyder uddannelsen som zoneterapeut med tillægsuddannelsen som fysiurgisk massør og med AFS (anatomi/fysiologi og sygdomslære, red.) for at eleverne kan opnå RAB-godkendelse, vidner om en skole der følger sine studerende helt til dørs som behandlere. Det er professionelt og gør at man véd at den uddannelse man har taget, i den grad gør en kompetent som behandler.

I alle fag, både til fysiurgisk massage, zoneterapi og modulerne i kost og psykologi har underviserne været overordentligt dygtige. Både fagligt og pædagogisk har de udvist stor kompetence. Når man begynder på zoneterapistudiet, er der meget nyt og kompliceret stof der skal forstås og læres; hvis man ikke kender til kinesisk medicin, er det en ordentlig mundfuld og en en helt ny tankegang der skal tilegnes. Jeg synes at DDZ har ansat meget dygtige undervisere, for alle på holdet fik TCM helt ind under huden -selv alle dem med anden sundhedsvidenskabelig uddannelse 🙂 For underviserne må det  være en stor udfordring, for alle studerende kommer med meget forskellige forudsætninger. Mit hovede var ved at eksplodere første gang jeg hørte om de fem elementer og alle de mange hundrede meridianer 😉 Men meget hurtigt og effektivt blev det komplicerede stof gennemgået så vi alle var med,

En anden ting jeg synes er meget gennemtænkt på DDZ er at man betaler uddannelsen – og så skal er der ikke yderligere udgifter. Alt materiale, øveplancher, bøger og lignende er inkluderet i prisen. Den første dag man møder op til undervisningen, ligger der en nydelig stabel med alt man får brug for – der er endda tænkt på et solidt net man kan have sine bøger i! Det har været dejligt at have de nyeste udgaver af bøgerne til AFS og kostmodulet; det er ikke helt billige bøger, og det er godt at de er inkluderet i prisen. Det betyder at hele holdet sidder med alle de nødvendige bøger – og i samme udgave.

Jeg har været SÅ glad for undervisningen på DDZ. Jeg har læst på et weekendhold, og jeg har glædet mig til hver weekend med undervisning. Og om end det er heftigt intenst med tre dages undervisning i træk, har jeg været boblende glad over hvad jeg har lært. Det har været så god stemning til timerne – alle har deltaget, og det har været helt fantastisk at lære 10-12 andre kvinder så godt at kende. Mit liv er i dén grad blevet beriget af de venskaber der blev skabt!

Lene, der er garanteret noget jeg har glemt, og jeg kommer garanteret i tanke om flere ting jeg kunne skrive…Jeg er SÅ glad for min uddannelse som zoneterapeut. Det er en på alle måder brugbar uddannelse (og jeg véd at det er en grundig uddannelse, for jeg har talt med zoneterapeuter fra et par andre skoler, og jeg hører at vi har en solid faglig baggrund).

Med venlig hilsen – og på gensyn til supplerende kurser 🙂

Sanne Lund

Lukket for kommentarer.

  • NB! Kurser, foredrag, introaftner m.m. der kommer snart:

    Intromøde om Zoneterapeutuddannelsen afholdes hver måned

    Næste holdstart i Zoneterapi er et aften- og daghold august 2023.

    Vil du på 1, 2 eller flere dages kursus i efteråret? Så kig op i kursuskalenderen eller lad dig inspirere af Populære kurser her ovenfor 🙂 

    Gratis iværksættermøde den 2. marts 2023 kl. 16.30-18 - tilmelding nødvendig