Afgørelse om e-learning

Endelig kom der positiv afgørelse om e-learning

Som mange nok ved, så har der været en del debat og usikkerhed omkring mængden af e-learning i de alternative uddannelser, bl.a. fordi de første udmeldinger fra Sundhedsstyrelsen ikke var helt tydelige. Men nu er der endeligt udsendt en meddelelse, som både er konkret og positiv.

Et par af de mest væsentlige dele, set i forhold til DDZ’s brug af e-learning, er bl.a.:

  • E-learning kan udgøre op til 100 % af de teoretiske fag anatomi, fysiologi og sygdomslære.
  • E-learning i forskellige former skønnes velegnet som læringsmetode inden for teoretiske fag/fagområder.

Det betyder nemlig, at vi på skolen fremover kan fortsætte med anvende e-learning som hidtil, uden at det har konsekvenser for en efterfølgende RAB-godkendelse eller uddannelsens kvalitet i øvrigt.

Som det kan læses i den vedhæftede meddelelse, så er afgørelsen et resultat af et samarbejdet mellem Sundhedsstyrelsen og en række brancheforeninger og Det Rådgivende Udvalg under SRAB.

I samarbejdet har der særlig været lagt vægt på RAB-ordningen, som er anerkendt for den høje faglige kvalitet som de registrerede alternative behandlere besidder, og det har derfor været vigtigt, at de nye regler fortsat bevarer denne anerkendelse. – En prioritering vi som skole naturligvis kun kan bakke stort op om.

Du kan læse den fulde afgørelse i de vedhæftet pdf her under:

Bookmark permalink.

Lukket for kommentarer.

  • NB! Kurser, foredrag, introaftner m.m. der kommer snart:

    Intromøde om Zoneterapeutuddannelsen afholdes hver måned

    Vi har stadig pladser på både dag- og aftenhold zoneterapi med start august 2022 - ring 51 23 77 23 og hør mere.... Næste holdstart er weekendhold januar 2023.

    Mange af vores kurser starter i september, kig op i kursuskalenderen eller lad dig inspirere af den kronologiske perlerække af kurser her ovenfor 🙂