360 grader temaaftener

Temaaftner som byder på 360° kig på forskellige symptomer med Karina Colding.

I stiller spørgsmålene, måske i form af cases fra egen klinik og jeg svarer på hvilke punkter, zoner, kostråd, tilskud, naturmedicinske præparater, urter og emotionelle og spirituelle aspekter der kan inddrages i behandlingen.

Vi starter op med 4 temaer og ser hvor det bringer os hen. 

I stedet for undervisningsmateriale, inviterer vi til at der bliver taget noter.

Din baggrund er: behandler med klient erfaring

Temaaftenerne vil være RAB berettigede.

Temaaften 1 –  onsdag den 11/4-18 kl. 19-21.30

Få et 360° indblik i ALLERGI

Vi går til bunds og til vejrs i dette emne som er blevet velkendt i næsten alle hjem, hvad kan der gøres ved det? allergier der rammer øvre luftveje, nedre luftvej, bihuler og fordøjelse, hovedpiner, muskel og ledproblemer og meget,meget mere. Der er så meget hjælp at hente. Allergi er ikke et livsvilkår der bare skal accepteres – men hvordan gribes det an?

Temaaften 2 – onsdag den 25/4-18 kl. 19-21.30 OBS Ny dato 12. september 2018

Få et 360° indblik i FORDØJELSEN

Vi går på opdagelse i denne fantastiske indretning som forsyner os med livsvigtige stoffer og danner rammen for 50 mia. levende bakterier i vores eget lille terrarium. Vores mikrobiom er afgørende for vores immunsystem, vores humør og generelle mentale sundhed, vores aldring. Vi er dybt afhængige af diversiteten af mikroorganismer i tarmen og vi er selv i høj grad ansvarlige for hvile stammer der opformeres og hvilke stammer der går til grunde. Endelig er fordøjelse og tarmsnak blevet populært. Denne aften starter vi i mundhulen og går stille og roligt ned igennem de forskellig afsnit og ser på hvad vi kan gøre.

Temaaften 3 – onsdag den 6/5-18 kl. 19-21.30

Lad os gå fra næse til lunge og få et 360° indblik i, hvordan vi giver vores luftveje de optimale vilkår. Luftvejene har deres hårdeste tid på året nu hvor pollen hvirvler rundt og sætter en kæp i hjulet for at 25 % af befolkningen kan få glæde af denne og den næste årstid. Også mad, dyrehår, støv og kemi i rengørings- og plejemidler bilos m.m får fribillet til vores krop. Hvad starter en allergi og hvad vedligeholder den?  Fra nysen til kløe i øjne, øre og mundhule/svælg, til slim der løber eller stopper. Vi skal også se på de kroniske tilstande i lunger og bronchier: astma, recidiv lungebetændelse, bronchitis, åndenød,

Temaaften 4 – onsdag den 6/6-18 kl. 19-21.30

360° indblik i inflammationer. Disse irriterede områder vi alle har forskellige steder i kroppen og som kan opstå i alle slags væv er værd at se nærmere på, da de kan være både harmløse og livstruende. Hvorfor er de der? Hvad kan der gøres ved dem? Hvordan opnår de. Hvad fortæller de os?

Karina Colding deler ud af sin store erfaring og viden i behandlingen af forskellige dele af kroppen, forskellige sygdomme og symptomer.

Karina Colding, Akupunktør, Kinesiolog, Zoneterapeut, skoleleder, underviser og behandler gennem 27 år.

Et omvandrende leksikon, er hun blevet kaldt….

Pris: kr. 450,- pr. temaaften

 Tilmelding:

Såfremt du ønsker at deltage på kurserne beder vi dig venligst tilmelde dig på mail ddz@ddz.dk senest en måned før kursusstart, samt betale kursusafgiften kontant senest første undervisnings gang eller indbetale til:

Danske Bank, reg.nr. 3409 konto: 3433159365 – husk at skrive hvilken temaaften du vælger på indbetalingen.

Når din tilmelding er modtaget vil vi bekræfte din deltagelse.

Vi kan tilbyde gratis overnatning på skolen.

RAB godkendte kurser.

Bookmark permalink.

Lukket for kommentarer.

  • NB! Kurser, foredrag, introaftner m.m. der kommer snart:

    Intromøde om Zoneterapeutuddannelsen afholdes hver måned

    Næste holdstart i Zoneterapi er weekendhold januar 2023.

    Vil du på 1, 2 eller flere dages kursus i efteråret? Så kig op i kursuskalenderen eller lad dig inspirere af Populære kurser her ovenfor 🙂 

    Gratis iværksættermøde den 2. marts 2023 kl. 16.30-18 - tilmelding nødvendig