Ny som selvstændig

Gratis tilbud fra DDZ

Er du nystartet som selvstændig behandler, eller overvejer du at blive det? Så kan du måske få glæde af DDZ’s gratis infomøder om regler og andet relevant ved opstart.

Hvordan med skat og moms?
Kom og hør SKAT fortælle om rettigheder og pligter for dig som selvstændig behandler. Vi har fundet en “skattemand” som ved hvad han taler om!
Onsdag d. 3. maj 2017, kl. 16.30 til 18.00 – Tilmelding nødvendig.

A-Kasse, deltidsforsikring, selvstændiges specielle vilkår?
DANA fortæller om hvordan du bedst sikrer dig selv som erhvervsdrivende.
Onsdag d. 3. maj 2017, kl. 18.00 til ca. 19.30 – Tilmelding nødvendig.

Skoleleder Lene Schmidt:

“Kære kommende iværksættere/selvstændige

Vi har hidtil haft en konsulent fra Herlev Kommune til at berige os på det vi har kaldt ”Markedsføring”, men han er nu blevet erstattet af et landsdækkende tiltag, der kaldes Væksthusene. Erstatningen er meget mere givende for jer, da I nu kan få skræddersyet hjælp til jeres opstart som selvstændige. Se herunder hvad konsulenten for Væksthus Hovedstadsregionen, Helle Rindal skriver og benyt jer endelig af dette enestående tilbud om startupmøder- og caféer. Se også Helles tilbud om individuel sparring. Klik på links´ne og se hvor det geografisk og tidsmæssigt kan betale sig for jer. SKAT og Dana den 9. april holder vi stadig fast ved, da vi har endelig har fundet en Skattemand, der ved noget om vores del af verdenen”

Helle Rindal skriver:

Det er os/Iværksætterhuset der nu varetager opgaven for Herlev kommune. Vi har rigtig mange tiltag og tilbud for Iværksættere i de kommuner der hører ind under vores ”hus”, og der er startupmøder i både dag og aftentimerne, der er startupcafeer hvor der gives gratis rådgivning af eksperter, samt kursus hvor man kan komme i dybden med sin forretningsplaner.

Du kan finde vores mange startupmøder på dette link, hvor I er mere end velkomne til at deltage når det passer ind i jeres aktiviteter. http://ivsh.dk/startupmoeder

Yderligere kan jeg varmt anbefale dine elever at søge inspiration og information i mange af de andre gratis workshop der findes i HIP, både om markedsføring, bogføring, web/sociale medier, finansiering, opsøgende salg etc. hvor hver enkelt kan dykke ned i præcis de emner de finder relevante for deres forretning.

http://hiph.dk/workshops#.VMFUD03wtMs

Jeg håber dine elever vil gøre brug af de mange og spændende tilbud der i forvejen findes til iværksættere og de er også velkommen til at booke individuel sparring hos mig. Jeg er hver torsdag mellem 9-12.30 på Herlev Rådhus (efter aftale) og her kan de få sparring på deres udfordringer.

Jeg vil se frem til at møde dine elever til vores arrangementer –

Venlig hilsen

Helle Rindal
Startupkonsulent

Væksthus Hovedstadsregionen
Fruebjergvej 3
2100 København Ø

Hovednr.: 3131 4848
Mobil: 30108106
hri@vhhr.dk
www.vhhr.dk 

 

 

Lukket for kommentarer