Fysiurgisk Massør Uddannelse

Lær en professionel fysiurgisk massage og bliv Massør på dette intensive massagekursus. 80 timer – små hold, max 8 kursister.
Ønsker du at blive momsfritaget og/eller RAB godkendt Massør, kan du frit vælge mellem vores Massør Moduler (der kræves i alt 250 samlede timer) samt suppleringsfag (anatomi/fysiologi, sygdomslære, psykologi og Kost, ring og hør nærmere).
Denne Fysiurgisk Massør uddannelse får du gratis med i vores Zoneterapeut uddannelse.

Fysiurgisk Massør:

Fysiurgisk dybde massage, sportsmassage og andre massageterapeutiske metoder såsom Triggerpunkter og Akupressur punkter indgår bl.a. i uddannelsen. Hvis du efterfølgende ønsker at blive zoneterapeut, vil prisen for Massøruddannelsen Basis blive fratrukket i uddannelsens pris.

Antallet af personer, der benytter massage, er fordoblet de seneste 10 år og kurven er for hastigt opadgående. Vi ved også at størstedelen af de klienter der opsøger behandlere af en hver art, lider af ét eller flere problemer i bevægeapparatet. Massage er derfor efterhånden blevet hverdags luksus for rigtig mange mennesker og flere og flere virksomheder efterspørger massage til deres ansatte. Vi oplever et marked, som pt. ikke er mættet, hvor der direkte mangler massører. Skolen får jævnligt forespørgsler fra klinikker, virksomheder og sportsklubber, som ønsker færdiguddannede massører.

Derfor har vi med vores store erfaring inden for sundheds uddannelser sammensat et forløb, hvor den store tids sluger er håndværket Massage. Du vil derfor ikke i stor udstrækning, sidde i traditionel forstand og modtage teoretisk undervisning. Dette tilgodeser specielt dem som i forvejen har kendskab til anatomi og fysiologi. Til gengæld kan vi til dem, som ikke har kendskab til disse fag og som vil arbejde professionelt med faget, tilbyde undervisning i fagene før, under eller efter endt uddannelse som e-learning på vores egen www.eschool.dk, hvor vi har en læge tilknyttet som underviser.

Du vil lære nogle helt basale og effektive grundgreb, som i årevis har bevist deres effektivitet. Du lærer en fuld kropsmassage, populært kaldet en fysiurgisk massage, suppleret med andre teknikker og greb, således at du frit kan vælge “værktøj” alt efter det enkelte menneskes behov. Du lærer at se ”det hele menneske”. Du undervises bl.a. i sportsskader, erhvervsrelaterede skader og du vil efter endt uddannelse kunne behandle såvel sportsfolk, klienter samt ansatte på en virksomhed.

Vi sikrer os at du udfører din behandling med korrekte arbejdsstillinger og vi har stor fokus på den enkelte behandler.

Den praktiske del indeholder en fysiurgisk massage, sportsmassage,Triggerpunkter, Akupressur punkter,  massage af børn og ældre mennesker, kropsholdning og korrektion, arbejdsstillinger,  sportsskader, erhvervsrelaterede skader, strækøvelser, indretning af klinik, klientreaktioner under en massage, valg af massagebriks/olie/hjælpemidler, journalføring/spørgeteknik, markedsføring, etik egen/klient, påklædning egen/klient.

Den teoretiske del af uddannelsen indeholder gennemgang af kroppens store muskler, gennemgang af muskelproblemer og erhvervsrelaterede skader samt øvelser til dine fremtidige klienter så de kan forebygge skader.

Du må forvente en del hjemmearbejde (behandling), da kurset er meget koncentreret, og vi har tilrettelagt intervallerne mellem weekenderne således at du kan nå at øve dig på så mange klienter hjemme som muligt, så du kan blive “rettet til” af underviseren, mens du går på skolen.

Uddannelsen kræver ingen forudgående uddannelse eller erfaring og kan med stor fordel supplere andre uddannelser.

Alle fag der kræves til momsfritagelse eller RAB registrering, så som Anatomi/fysiologi og Sygdomslære, psykologi og Kost kan erhverves her på skolen på delvis e-learning. Ring til os for at høre nærmere.

Der undervises følgende tider – BEMÆRK at der er tre muligheder; et dag-, aften- og et weekendhold:

 

Weekendhold:
1. weekend, den 9.-11. februar 2018  Holdet er overtegnet
2. weekend, den 9.-11. marts 2018
3. weekend, den 13.-15. april 2018
4. weekend, den 27.-29. april 2018
Undervisningstider er: Fredage kl. 16-22, lørdage kl. 9-16 og søndage kl. 9-16.

ELLER

Onsdag daghold:
7., 21., 28. februar 2018 og
7., 21., marts 2018 og
4., 11., 18., 25. april 2018 og
9., 16., 23. maj 2018
Undervisningstider er onsdage kl 9.00-16.00

ELLER

Weekendhold:
1. weekend, den 31. august, 1. og 2. september 2018
2. weekend, den 5.-7. oktober 2018
3. weekend, den 2.-4. november 2018
4. weekend, den 14.-16. december 2018
Undervisningstider er: Fredage kl. 16-22, lørdage kl. 9-16 og søndage kl. 9-16.

ELLER

Aftenhold:
8.,15., 22. og 29. august 2018 og
5.,12.,19., og 26. september 2018 og
3.,10.,24. og 31. oktober 2018 og
7., 14. og 21. november
Undervisningstider er: alle aftener fra kl. 16-22

Økonomi: Prisen for Massør Basis, er kr. 12.500,- inkl. materialer og diplom, som betales med kr. 2.000,- i tilmeldingsgebyr på Danske Bank konto: reg. nr. 3409 konto nr. 3 433 159 365, husk at skrive NAVN og “Massør februar 18W” eller “Massør februar 18D” osv. på indbetalingen. Restbeløbet bedes indbetalt med kr. 3.500,- pr. måned i 3 måneder fra kursusstart (Det fulde beløb skal være færdigbetalt inden sidste undervisningsdag)

Tilmelding her

Uddannelsens pris fratrækkes i Zoneterapeut uddannelsen, hvis du ønsker at tage denne uddannelse på et senere tidspunkt!

Ved kontant betaling af hele uddannelsen ved uddannelsens start, gives 5 % i rabat til privatpersoner. Tilmeldingsgebyr tilbagebetales ikke såfremt du ikke påbegynder uddannelsen, men kan evt. overføres til næste holdstart. Der skal min. være 6 tilmeldt for at holdet starter og der er max. plads til 8 deltagere.
Ønsker du at sammensætte din egen fulde Massøruddannelse (250 timer, inkl. dine 80 timer i Massør Basis) af Massage relaterede kurser fra DDZ, fratrækkes samlet 10% af disse kurser.

Underviser: Susan Koudal, uddannet og udøvende Sportsskadeterapeut, Fysiurgisk massør,  Ernæringsterapeut, Triggerpunktterapeut og NMM-sportszoneterapeut.

Lukket for kommentarer